Summerfeeling

Back To School Antrekk

Nå er det ikke lenge til det er skole igjen. Jeg begynner på skolen om én uke. Selv gleder jeg meg veldig til å begynne igjen og blir ferdg på ungdomskolen. Jeg satte sammen fem antrekk som jeg ser meg sev bruke første uka på skolen og tenkte å vise dere antrekkene.

Mandag:

Genser fra ZARA, skjørt fra BIKBOK, smykke fra FOREVER 21

Dette antrekket er perfekt til første skoledag, for det er litt pyntet, men ikke for pyntet. 'Circle skirts' er veldig populært nå, og ved å bruke det med en mørk, enkel genser, gjør det veldig laidback.

Tirsdag:

Genser fra FOREVER 21, bukse fra CUBUS, smykke fra FOREVER 21.

Dette antrekket er litt mer hverdagslig, men alikevel spennende. Den grønne genseren er en perfekt farge som er sommerlig, men også litt mer høstlig. Og det store smykket gjør antrekket veldig interressant.

Onsdag:

Smykke og v-hals fra FOREVER 21, bukse fra PIMKIE.

Dette antrekket er et av mine favoritter. Det er veldig enkelt, men ser ut som man har lagt tid i det. Det er også veldig enkelt og å finne like plagg i kjedeutikker. En rød bukse, blå v-hals og et stort statement smykke er alt som skal til. Her er litt mer detaljer på smykket:

Torsdag:

Skjørt fra H&M, singlett fra CUBUS (klippet den kort), cardigan fra STRADIVARIUS.

Jeg er helt forelsket i denne cardiganen. Den er litt kimono inspirert og den er utrolig kul. Jeg brukte den sammen med den kort singlett og et high-waisted skjørt. Det syntes ikke så godt på bildet, men man kan se litt hud mellom toppen og skjørtet, noe jeg digger. Hvis du ikke er fan av å bruke skjørt på skolen passer det også perfekt med en svart high-waisted bukse.

Fredag:

Topp fra ZARA, bukse fra CUBUS, lue fra BERSHKA.

Fredag er en 'chille dag' for meg, og da vil jeg være komfortabel. En stor topp med print er perfekt for en laidack stil og lue gjør det bare enda bedre. I tillegg trenger du ikke å fikse håret noe særlig heller. Buksene fra cubus er foresten utrolig behgelig og sikkelig myke. Det føles ut som jeg bruker thigts.

Dette var alle antrekkene, så håper jeg dere fikk litt inspirasjon. Hvis dere vil ha flere slike innlegg, hvor jeg samler alle antrekken til slutten av uka, så bare si ifra.

-Hvilket antrekk likte du best?

Skrevet 12.08.2013 kl. 18:38. Ligger i kategorien Back To School. 4 kommentarer

Back to school videoer

Siden iMovie har kræsja får jeg ikke laget noen videoer på en stund, men tenkte å vise dere noen videoer på YouTube som jeg liker.

Her er noen studeringstips, som jeg syntes er utrolig smarte, som er verdt å ta til seg før skolen begyner igjen.

 

Nødvendigheter til skolen og hvordan man kan organisere skapet sitt, hvis du har skap på skolen.

 

Noen supersøte hårfrisyrer som er perfekte til skolestart!

 

-Liker du å se på Back To School videoer?

 ♦

Skrevet 11.08.2013 kl. 14:29. Ligger i kategorien Back To School. 2 kommentarer


Velkommen til min blogg! Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt. kan besøke din. Legg meg gjerne til som venn her inne :)


Kategorier


AntrekkBack To SchoolBloggFavoritterFotoHårInnkjøpMine tanker og meningerMoteMusikkSkjønnhetVideoDesign og koding av


.Annonser


hits