Summerfeeling

August favoritter

Nå er det høst. Vet ikke helt om jeg er glad eller trist. Selvfølgelig vil jeg ha sommer og sol, men jeg elsker høsten. Det er den fineste årstiden for meg.Bladene får så fine farger og det blir mørkere og kosligere. Været blir også kaldere, men ikke for kaldt. Høsten er den perfekte årstiden til å bruke skjerf, tjukke gensere og caridigans som jeg elsker. Nå skal jeg vise dere de produktene/tingene jeg har brukt mye i den siste sommermåneden.

BOWS


Jeg elsker sløyfer. De kan gjøre et hvilket som helst antrekk mye søtere og mer jentete. De finnes i alle mulige farger og størrelser og jeg elsker det. Nå har jeg kanskje 7 sløyfer tilsammen, men disse tre er de jeg bruker mest. Den mørke, fargerike er fra Gina Tricot, den lyserosa er fra Forever21 og den hvite har jeg laget selv.

ISADORA MATTYFYING POWDER

Dette pudderet kjøpte jeg like før sommeren og jeg regnet med at jeg ville få litt brunfarge. Det gjorde jeg også, men det jeg ikke tenkte på var jo det at brunfargen min forsvinner med en gang. Det finnes ikke brunfarge på meg lenger, så den er litt mørkere enn huden min. Heldigvis syntes det ikke så godt så jeg kan bruke det enda. Men det er veldig bra, det dekker ikke noe særlig, men det gjør huden matt. Det er utrolig mange som tror slike pudderet er for å dekke kviser og uenheter, og tar på sykt mye. Men et slikt pudder skal gjøre ansiktet ditt matt og ikke dekke noe særlig. Det er ikke en foundation. Et lite tips er å ikke ta på så altfor mye, for da kan det føles litt ut som du har på en maske, men hvis du tar på litt merker du nok ingenting.


SEPHORA BLUSH (orange pop)
Denne blushen er fra Sephora, og den har jeg brukt omtrent hver dag i August. Jeg kjøpte den i juli og har brukt den utrolig mye. Den er veldig pigmentert og fargen er veldig sterk, så man trenger ikke mye. Den er rosa meg oransje undertoner. Den er veldig søt og naturlig hvis du tar på riktig mengde.

 

 QUICK DRY SPRAY

 Dette er en spray du tar på negleakken litt etter den er påført og den får neglelakken til å tørke fortere. Denne er fra H&M, så det er mulig at andre merker har bedre slike sprayer. Dette er den eneste jeg har prøvd og den fungerer bra. Det er viktig å vente litt (ca 60 sekunder) etter neglelakken er påført, før du sprayer. Du trenger 1-2 sprayer per hånd og jeg har brukt denne hver gang jeg brukt neglalkk i det siste. Den er ganske liten, men veldig billig.

KABUKI BRUSH


Dette er den første kabuki kosten jeg kjøpte og jeg er vledig fornøyd. Har prøvd et par koster fra Sephora før og jeg syntes det er veldig bra kvalitet på de. Denne er ikke et unntak. Den er veldig myk og har ganske tette hår som gjør at den plukker opp mye produkt. Denne bruker jeg med IsaDora pudderet mitt hver eneste dag og jeg er veldig fornøyd med den kominasjonen. Syntes det er mye bedre å bruke en kabuki kost istedet fot den applikatoren som følger med.

-Hva er dine favoritter for august?

Skrevet 06.09.2013 kl. 16:08. Ligger i kategorien Favoritter. 2 kommentarer

Favoritt parfymer
ZARA WOMAN, ORIENTAL

Denne lukter veldig naturlig, og er litt dyp hvis det gir mening. Den er litt eksotisk på en 'tung' måte. Den lukter ikke hawaii likosm men mer de litt fattigere strøkene i India. Den minner meg veldig om litt fattigere strøk i Asia. Og det høres kanskje litt negativt ut, men mener det som noe positivt. Denne har jeg brukt når jeg har litt enkle, men mørke antrekk. Jeg er virkleig ikke flink til å beskrive lukter (er noen egentlig det?) men den lukter dypt og tungt..

 


PURE, DKNY

Denne er utrolig enkel. Den lukter friskt og rent. Lukten er veldig god, men ikke sterk i det hele tatt. Den er ganske anonym, men den lukter bare rent. Så dette er en perfekt parfyme til hverdags, hvis du vil ha noe enkelt som ikke merkes så veldig godt. Jeg syntes også parfymeflasken er utrolig enkel, og passer veldig bra med lukten.

 


HAVE FUN, LA RIVE

Dette er en av de små, søte parfymene man kan kjøpe på H&M. Den koster 40 kroner og er ganske liten, så den er perfekt til å ha i veska eller skolesekken. Dette er nok den jeg bruker aller mest. Den er veldig jentete og søt. Den lukter som en stor bukkett av eksotiske blomster. Og som navnet sier lukter den morsomt. Dette er blitt min 'signatur' parfyme, og jeg er nok på min femte flaske av denne. Hvis du liker parfymer som er søte, jentete og sommerlig er nok denne en bra parfyme for deg. Hvis jeg skulle beskerevt denne parfymen med farger ville det vært neon farger.

 


ZARA, SILK

Dette er parfymen jeg går for hvis jeg vil lukte litt 'voksen', men alikevel søt og jentete. Zara Oriental er veldig voksen den også, men mer 'seriøs'. Denne er litt morsommere, men alikevel ikke som Have Fun. Den er også veldig enkel og lett, men på en voksen måte. Jeg har ikke så mye annet å si egentlig enn at den er voksen, men feminin.

 

-Hva er dine favoritt parfymer?

Skrevet 28.08.2013 kl. 20:33. Ligger i kategorien Favoritter. 2 kommentarer

Juni favoritter

Her er favorittene for Juni. De fleste produktene fikk jeg litt sent i Juni, men syntes de kunne være med fordet. Planlegger å lage en juli favoritt-video i Spania, fordi jeg blir der nede hele juli. Håper dere liker videoen, og husk å sette på den beste kvaliteten.

-Hva syntes dere?

Skrevet 05.07.2013 kl. 11:25. Ligger i kategorien Favoritter. 14 kommentarer


Velkommen til min blogg! Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt. kan besøke din. Legg meg gjerne til som venn her inne :)


Kategorier


AntrekkBack To SchoolBloggFavoritterFotoHårInnkjøpMine tanker og meningerMoteMusikkSkjønnhetVideoDesign og koding av


.Annonser


hits