Summerfeeling

Spania innkjøp

Nå som skolen snart begynner igjen vil jeg redusere bloggingen til én gang i uken. Grunnen er lite tid og lite fantasi, men håper å se dere alle hver uke ;)

 


Som dere har merket har jeg ikke fått til å lage en innkjøpsvideo for det jeg kjøpte i Spania i sommer. Jeg har prøvd utallige ganger å laste opp videoene på iMovie, men det har ikke fungert. Har også sett etter andre redigeringsprogram på nett. Jeg planla å lage to deler. Én del for klær og én del for smykker og sminke. Men siden iMovie er ikke er så samarbeidsvillig blir det bilder.. Og sminken og smykkene kommer heller litt nå og da. Vet ikke når iMovie blir seg selv igjen, men til det skjer blir det ingen videoer.

Denne turen planla jeg å kjøpe mer høst klær. Har alltid kjøpt masse sommer klær i syden, så endt opp med å aldri bruke de, for det er jo kaldt med en gang jeg kommer hjem igjen. Og denne gangen var jeg veldig flink syntes  jeg. Jeg kjøpte noen bukser, gensere og andre overdeler som godt kan brukes til høsten med en cardigan eller noe. Jeg kjøpte også to kjoler og jeg elsker begge to, men jeg er fortsatt usikker på hva jeg kan bruke de med... De er dessverre litt for pesnlig til at jeg kan bruke de på skolen, så får håpe det kommer noen passende anledninger etter hvert.

Her er klærne som ble med hjem fra Spania:


TOPP fra H&M, 10?
BUKSE fra FOREVER21, 17?KJOLE fra FOREVER21, 20?

Dette er kanskje favoritt kjolen min for øyeblikket. Den er utrolig søt, og veldig behagelig. Dessverre er den litt for pyntet til å bruke til hverdags..


GENSER fra FOREVER21, 20?


KJOLE fra et random merke som heter SHIKKA LONDON, 30?

Aldri hørt om dette merket før, men syntes kjolen var kjempe søt. Den ser hundre ganger bedre ut i virkeligheten, for den så ikke så bra ut på bildet.. Men den tror jeg blir kjempefin når våren kommer igjen (selvom det er veldig lenge til)


TSKJORTE fra PROMOD, 7?


SKJORTE fra PIMKIE, 20?HVIT V-HALS (kjøpte også marineblå) fra FOREVER21, 3?
SKJØRT fra NEW YORKER, 20?
KNESTRØMPER fra FOREVER21, 2?

Omtrent akuratt dette antrekket har jeg på når dette skrives. Elsker skjørtet, for det er ganske pynta, men ikke for pynta til at jeg ikke kan bruke det på skolen.


MIKKEMUS GENSER fra FOREVER21, 22?
BUKSE fra PIMKIE, 9?

ÆÆÆ! ELSKER denne genseren. Aner ikke hvorfor, men når jeg så den måtte jeg bare ha den. Den er utrolig deilig og sykt søt, og den passet jo perfekt med den rød buksa jeg kjøpte (som jeg kjøpte kun på grunn av den genseren). Og Bethany aka Macbarbie07 har lik genser, noe som ikke skader.CARDIGAN fra PIMKIE, 20?KJOLE fra H&M, 20?

 Og denne kjolen er utrolig deilig. Det er som å gå i en pysj liksom. Fargen er også perfekt til høsten, så den blir nok brukt en del da.

 

Dette var da det meste jeg kjøpte i Spania av klær. Var en cardigan og en genser som jeg ikke viste, fordi bildene ble altfor dårlige. Gleder meg masse til å bruke alt sammen. Og dette er nok en av de første gangene jeg er superfornøyd med absoultt alt jeg har kjøpt. Som dere kanskje leste er jeg nok mest fornøyd med mikke mus genseren, fordi den er AWEOSME. Men jeg har også allerede rukket å bruke den lilla kjolen fra H&M og blomsterskjørtet en del ganger. Dette innlehgget kom så sent at jeg har brukt alt det jeg har kjøpt utenom den grønne kjolen og den svarte og hvite blomsterkjolen. Bare håper på en anledning hvor jeg får brukt de.Men jeg håper dere likte det jeg kjøpte og beklager for at dette innlegget kommer veldig sent...

Skrevet 21.08.2013 kl. 20:27. Ligger i kategorien Innkjøp. 7 kommentarer

Juni innkjøp

-Hva syntes du?

Skrevet 01.07.2013 kl. 11:04. Ligger i kategorien Innkjøp. 9 kommentarer

Innkjøp

På fredag var jeg i byen og jeg kjøpte et par ting. Jeg har sagt til meg selv at jeg må slutte med spontan shopping, men litt ble det alikevel..

 
1:
LOL fra platekompaniet, 79,-
2:
Wet wipes fra H&M, 10,-

 
3: Sally Hansen Nail Foils fra Lindex, 20,-
4:
Pinsett fra Lindex, 20,-
5:
Hvit eyeliner fra H&M, 20,-

 

-Hva syntes du?

GOD SOMMER!!

Skrevet 23.06.2013 kl. 10:22. Ligger i kategorien Innkjøp. 11 kommentarer


Velkommen til min blogg! Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt. kan besøke din. Legg meg gjerne til som venn her inne :)


Kategorier


AntrekkBack To SchoolBloggFavoritterFotoHårInnkjøpMine tanker og meningerMoteMusikkSkjønnhetVideoDesign og koding av


.Annonser


hits