Summerfeeling

Summerparty

Her kommer videoen jeg snakket om i forrige innlegg. Dette er slik jeg fikser meg til en sommerfest og forslag til antrekk jeg kunne brukt. Jeg vet jeg ikke viser hvordan jeg lagde hårfrisyren. Klippet ble slettet... Men hvis dere ønsker å se en video på det, så si ifra. Jeg er foresten også i Spania nå om jeg ikke har nevnt det. Skal definitvt lage en innkjøpsvideo, og kanskje jeg lager en til 'get ready with me' video (hvor jeg viser hårfrisyren). Håper i allefall dere liker denne videoen og siifra om det er noe jeg kunne gjort bedre. Tar gjerne imot konstruktiv kritikk.

 

Hva syntes du?
Hva kunne jeg gjort annerledes?

#getreadywithme #video #sommerfest

Skrevet 18.07.2013 kl. 23:32. Ligger i kategorien Mote. 11 kommentarer

Sommerkjoler til under 500-lappen

Nå er det jo sommer, hvis dere ikke har merket det. Kanskje det er et bryllup du skal på, eller en sommerfest hvor du vil ha en fin, lett sommerkjole. Jeg har funnet noen kjoler jeg syntes er utrolig fine fra Nelly. Og alle kjolene er under 500 kroner, som bare er et pluss. Som sagt er alle kjolene fra Nelly, for det er den eneste nettbutikken jeg vet om som har fine klær. Har hørt om Sheinside, men bildekvaliteten er utrolig dårlig.. Har dere noen andre nettbutikker som shipper til Norge og med fine klær?Jeg har også en video på lager hvor dere får se meg gjøre meg klar til en sommerfest. Den kommer nok opp om ikke så altfor lenge.

Her er ialle fall kjolene:

Nydelig, hvit, sommerkjole. Prefekt til et sommerbryllup. Denne finner dere HER til 349 kroner.

 

Utrolig søt oransj kjole med åpen rygg. Denne ville jeg brukt om noen hadde bursdag eller til en fin middag i utlandet. Den finner dere HER, til 299 kroner, som er utrolig billig for en så nydelig kjole.

 


Fantastisk, gul, maxi kjole. Elsker at den har et gjennomsiktig parti nederst. Denne finner dere HER til 499 kroner.

 

High-low er fortsatt in, og denne kjolene er utrolig sommerlig. Dette er også noe jeg kunne brukt i et sommerbryllup. Den finner dere HER til 399 kroner.

 

Enda en sommerkjole. Denne er litt enklere, som gjør at den er mer annvennelig. Den kan brukes på sommerfester, bursdager eller utemiddager. Den finner dere HER til 399 kroner.

 

Hvilken kjole likte du best?

Skrevet 14.07.2013 kl. 01:05. Ligger i kategorien Mote. 10 kommentarer

1 dress, 3 looks

I dette innlegget skal jeg vise dere tre looks hvor jeg har brukt samme kjole som utangspunkt. Én kjole, tre looks. Det er utrolig hvor mange forkjellige stiler man kan dekke ved å gjøre litt forksjellig med ett plagg. Dette er utrolig smart hvis du vil burke samme plagget flere ganger. Det er kjedelig å bruke det samme antrekket flere ganger, men antrekkene er helt forskjellige, det er kun kjolen som er lik. Håper dere får litt inspirasjon til hvordan dere kan bruke en kjole på flere måter.

Kjolen jeg har brukt i alle antrekkene er fra H&M. Den var på salg til 75 kroner. Den er kanskje å finne i butikkene enda.

Look 1:


Kjole H&M   Genser Gina Tricot

 Dette antrekket er perfekt for sene sommerkvelder i Norge, hvor det blir litt kjøligere. En oversized genser er utrolig lett å kaste på seg når skyene kommer. Antrekket er veldig søtt, men effortless.

Look 2:


Kjole H&M   Jakke BikBok   Smykke Forever21

Hvis du skal på en bursdag eller en sommerfest er dette antrekket perfekt. Kjolen er veldig søt og jentete, mens jakken og smykket er litt mer rocka, som balansere antrekket. For en enda tøffere look, burk sorte pumps og smoeky eyes. For en mer uskyldig look, ha store bølger i håret og søte ballerinas. 

Look 3:


Kjole H&M   Topp TopShop

 Magetopper er veldig in denne smmeren, og du må ikke vise magen for å kune bruke det. Ha en croptop over en søt kjole for en mer urban stil. Dette antrekket ville jeg brukt i en storby hvor man kan være litt vågal klesveien.

-Hvilken look likte du best?

 

Skrevet 10.07.2013 kl. 20:25. Ligger i kategorien Mote. 15 kommentarer

4 favorittshortser

Favorittshortsene mine for øyeblikket!

Det er ingen spesiell rekkefølge, men dette er shortsene jeg bruker mest når det er varmt!

Husk å sette på den beste kvaliteten!

-Hvilken shorts likte du best?

Skrevet 26.06.2013 kl. 11:43. Ligger i kategorien Mote. 7 kommentarer

Sommer ønsker

Jeg har set litt rundt på nettet og funnet litt forskjellig ting som jeg har utrolig lyst på til sommeren.


Kjole- HER                    Shorts- HER               Topp- HER


                  Topp- HER                                  Kjole- HER                                   Topp- HER        

 


                   Solbriller- HER                                                                     Smykke- HER
 

 


          Øredobber- HER                                 Smykke- HER                                   Øredobber- HER 

 

Her er noen av mine favoritter fra forskjelige nettbutikker. Valgte ikke bare Nelly, syntes det er så plagsomt når bloggere kun viser ting fra Nelly. De har utrolig mye fint, så jeg skjønner jo det da, men her har dere litt annet i tillegg.

Det vil komme noe eget om bikinier etter hvert

 

Var det noe du likte??

Skrevet 05.06.2013 kl. 17:06. Ligger i kategorien Mote. 4 kommentarer


Velkommen til min blogg! Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt. kan besøke din. Legg meg gjerne til som venn her inne :)


Kategorier


AntrekkBack To SchoolBloggFavoritterFotoHårInnkjøpMine tanker og meningerMoteMusikkSkjønnhetVideoDesign og koding av


.Annonser


hits