Summerfeeling

Favoritt sanger akuratt nå

Aller først vil jeg bare si at jeg har laget en video til dere! Den legges ut i løpet av neste uke regner jeg med. Idag skal jeg vise dere favorittsangene mine for øyeblikket. Jeg hører på litt annerledes musikk enn mange på min alder, så det er ikke sikkert du liker det. Men hvem vet, kanskje du oppdager en ny artist eller en ny sang du liker..

Here we go:

Of Monsters And Men - Lakehouse

Jeg har fått helt dilla på of monsters and men. De kommer fra Island, og sangene deres er så fine. Hver sang er liksom en egen historie, og tekstene er utrolig fine.

 

Lana Del Rey - Ride Remix

Lana Del rey har jeg også digget siden første gang jeg hørte video games. Ride har jeg også digger siden første gang jeg hørste den. I det siste har jeg begynt å høre remixer av låtene hennes, og dette er den beste jeg har hørt så langt.

 

 


Vampire Weekend - Campus

Denne sangen her er utrolig gammel, er ikke helt sikker på hvor gammel, men over fem år gammel. Jeg hørste den for første gang i starten av året og jeg digger den. Den er sikkelig annerledes og kul!

 

 

Of monsters and men- King & Lionheart

Enda en sang av omam (of monsters and men). Denne er også såå fin. Jeg digger stemmen til jenta i bandet, den er utrolig spesiell og kul.

 

 


Lana Del Rey/Marina & The Diamonds - Summertime Sadness/Valley Of The Dolls

En blanding av Marina og Lana kan ikke bli feil! De er perfekte begge to, og sammen så er det bare ELSK!

-Hvilke sanger er dine favoritter for øyeblikket?

Skrevet 19.06.2013 kl. 16:14. Ligger i kategorien Musikk. 10 kommentarer


Velkommen til min blogg! Jeg setter veldig stor pris på at du tok turen innom, og håper du legger igjen noen spor slik at jeg evt. kan besøke din. Legg meg gjerne til som venn her inne :)


Kategorier


AntrekkBack To SchoolBloggFavoritterFotoHårInnkjøpMine tanker og meningerMoteMusikkSkjønnhetVideoDesign og koding av


.Annonser


hits